Η Παράσταση

«Ο Φιλάργυρος»

Posted by iogian 24/01/2019 0 Comment(s)

Μια νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου με ένα έργο διαχρονικό και κλασσικό αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό, τον Φιλάργυρο του Μολιέρου. Την παράσταση θα παρουσιάσει το Πολιτιστικό Πάρκο με δεκαμελές θίασο σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου.

 

Η παράσταση θα παρουσιάζεται από τις 17 Μαρτίου στο θέατρο Altera Pars κάθε Κυριακή στις 12 μμ. Απευθύνεται σε παιδιά 8 ετών και άνω.

 

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

 

<<Ο Φιλάργυρος >> είναι ένα έργο της κλασσικής λογοτεχνίας. Ο ήρωας του Μολιέρου είναι ένα  πρόσωπο κωμικό και στο βάθος τραγικό, ζει με το νοσηρό φόβο ότι θα του κλέψουν τα χρήματά του και γίνεται έρμαιο της αδυναμίας του και της ναρκισσιστικής προσήλωσης στον εαυτό του και στην περιουσία του.  Κυβερνά το σπίτι του με τόση κακία που όλη η πόλη ασχολείται μαζί του.

 

Μόνη του χαρά είναι οι κερδοφόροι γάμοι που ετοιμάζει για τα παιδιά του χωρίς να υπολογίζει τις δικές τους επιθυμίες. Τα παιδιά του από την πλευρά τους, θέλουν να φύγουν από το σπίτι, να παντρευτούν αυτούς που αγαπούν, και όχι να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης του. Κάποια στιγμή όμως που πατέρας και γιος θέλουν την ίδια γυναίκα τα πράγματα περιπλέκονται. Τα αταίριαστα ζευγαρώματα θα οδηγήσουν σε ευτράπελες καταστάσεις και σε απροσδόκητες εξελίξεις..

Μια νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου

Πληροφορίες - Κρατήσεις : 210 3647200  & 22990 42100 & VIVA.GR