Προτζέκτορας Για Παιδικό Δωμάτιο,Πλανητάριο Περιστρεφόμενος Προβολέας Διαφανειών Με θέμα το Διάστημα

Προτζέκτορας Για Παιδικό Δωμάτιο,Πλανητάριο Περιστρεφόμενος Προβολέας Διαφανειών Με θέμα το Διάστημα

Προτζέκτορας Για Παιδικό Δωμάτιο,Πλανητάριο Περιστρεφόμενος Προβολέας Διαφανειών 


Ο προβολέας διαφανειών υψηλής ποιότητας θα προβάλει μια καθαρή εικόνα πλάτους ενός μέτρου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο

Έργο 24 έγχρωμων εικόνων NASA από 3 εναλλάξιμους δίσκους με 8 εικόνες ανά δίσκο

Δείτε με αυτόν τον υψηλής ποιότητας προβολέα, ο οποίος διαθέτει δύο θόλους. Ο ένας προβάλλει τα αστέρια και ο άλλος τους αστερισμούς. 

Χάρη στη συσκευή αυτή που είναι ταυτόχρονα και πλανητάριο δωματίου και προβολέας μπορείτε να εξερευνήσετε τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σύμπαντος αλλά και να γνωρίσετε όλες τις φάσεις κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο. Το επιτραπέζιο αυτό πλανητάριο-προβολέας έχει δική του βάση, ενώ το κύριο σώμα της συσκευής μπορεί και περιστρέφεται, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή είτε ως πλανητάριο δωματίου, είτε ως προβολέα.

Αν το χρησιμοποιήσετε ως πλανητάριο, τότε έχετε δύο δυνατότητες: είτε να προβάλετε στο ταβάνι του δωματίου σας αστέρια, είτε να σχηματίσετε αστερισμούς. Αν πάλι χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως προβολέα, τότε το θέαμα είναι πάλι μαγευτικό.

Μπορείτε να προβάλετε 24 έγχρωμες εικόνες της NASA αλλά και του διαστημικού τηλεσκοπίου HUBBLE, θα δείτε εντυπωσιακές λήψεις από αστροναύτες εν ώρα εργασίας, από πυραύλους και διαστημοσυσκευές, από πλανήτες, νεφελώματα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Οι εικόνες μπορούν να προβληθούν σε μεγάλη διάσταση και να είναι πολύ ευκρινείς χάρη στον μηχανισμό εστίασης της συσκευής. Σε έντυπο που συνοδεύει τη συσκευασία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε φωτογραφία, αλλά και για τον νυχτερινό ουρανό γενικότερα.

  • Απαιτεί 3 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται)
  • 32.5 x 26 x 13 cm


Παράδοση σε 10-12 Εργάσιμες

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: Space-Projector
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 61,50€

Ετικέτες: Περιστρεφόμενος Προβολέας Δωματίου, Λάμπα, Σλαιντ, Προτζέκτορα, Παιδική Λάμπα Νυκτός, Για Μωρά, Περιστρόφομενο Φωτιστικό Παιδικό, Περιστρεφόμενο Φωτιστικό Δωματίου Με Projector, Προτζέκτορας Γεμίζει Με Αστέρια Το Ταβάνι Σας, Προτζέκτορας Για Παιδικό Δωμάτιο, Προβολέας Αστεριών, Deep Space Home Planetarium And Projector